SPECTRUM XLT και επαγγελματικό πακέτο ProfessionalΟ μεγαλοπρεπής αυτός ανιχνευτής είναι το αποκορύφωμα της απόδοσης και της απλότητας. Προκαλεί δέος με την τεχνολογία και τις δυνατότητες του και είναι ιδανικό για όλους, από τον αρχάριο έως και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία θησαυροκυνηγό. Μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου επιλέγετε ένα από τα 5 έτοιμα προγράμματα ανίχνευσης και ψάχνετε με τέλεια απόδοση. Ακόμα μπορείτε να αποθηκεύσετε 4 δικά σας προγράμματα. Αρχίστε το ψάξιμο με τα 5 έτοιμα προγράμματα ή/και ένα από τα 4 δικά μας ισχυρά προγράμματα βάθους (στο πακέτο Professional).

Το πακέτο Professional παρέχει πρόσθετα αξεσουάρ όπως 2ο δίσκο ανίχνευσης, 2ο βοηθητικό ανιχνευτή, τσάντα μεταφοράς, δυναμικούς προγραμματισμούς, εκμάθηση στο χώμα στο δοκιμαστήριο μας, τρίμηνη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη με συμβουλές χειρισμούς.

 

Oταν ο SPECTRUM XLT  εντοπίσει θαμμένο μέταλλο κάνει ανάλυση είδους και βάθους με 5 τρόπους!!

 
 
Α)Ηχητικά, δίνοντας διάφορους ήχους ανάλογα με το μέταλλο
Β)Με εικόνες, για το πιθανό είδος αντικειμένου
Γ)Με κωδικούς αριθμούς
Δ)Με υπογραφές μετάλλων, μπαρογραφήματα (αποκλειστικά WHITE)
Ε)Κεντράρει το στόχο με ηχητικό και οπτικό τρόπο στην οθόνη δίνοντας στοιχεία για τον προσδιορισμό του βάθους του μετάλλου

Και βέβαια αποδίδει διπλάσια και τριπλάσια από άλλους γνωστούς ανιχνευτές μετάλλων, αφού έχει χρόνια αποδειχθεί οτι εντοπίζει αντικείμενα εκεί που άλλοι ανιχνευτές έψαξαν αλλά δεν βρήκαν τίποτα. ΑΚΟΜΑ με το σύστημα AUTOTRACK, που διαθέτει κατ'αποκλειστικότητα, εκμηδενίζει τα ΛΑΘΗ που άλλοι ανιχνευτές κάνουν λόγω της ύπαρξης μεταλλευμάτων στο έδαφος, γιατί ελέγχει συνεχώς την κατάσταση εδάφους κάνοντας εσωτερικές ρυθμίσεις για τέλεια απόδοση διαχωρισμού και βάθους ανίχνευσης.

 
Κάθε νέο μοντέλο της WHITE είναι πρωτοποριακό και κορυφαίο, χρόνια τώρα. Οι ανιχνευτές κομπιούτερ της WHITE (Αητός, EAGLE II, SPECTRUM) ήταν ασύγκριτοι σε απόδοση και δυνατότητες καθιερωμένοι σαν η μόνη προτίμηση των απαιτητικών αγοραστών. Όλοι πια μπορούσαν να βρούν πολύτιμα αντικείμενα εύκολα και γρήγορα και μάλιστα εκεί που άλλοτε είχαν ψάξει με άλλους ανιχνευτές αλλά απέτυχαν. Οι τεχνικοί της WHITE ακούν και συγκεντρώνουν τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού με σκοπό να κατασκευάζουν αυτό που εσείς θέλετε.

 

Ετσι λοιπόν "γεννήθηκε" το SPECTRUM XLT με μικρότερο βάρος, εργονομικότερη σχεδίαση για ξεκούραστο ψάξιμο, με μεγάλη οθόνη που δίνει ξεκούραστες ενδείξεις αριθμών, λέξεων, "σχεδίων" και συμβολικών εικόνων του πιθανού είδους και βάθος του θαμμένου μετάλλου. Είναι ισχυρότερο, με 5 έτοιμα προγράμματα και 4 μνήμες αποθήκευσης δικών σας συνδυασμών, παραμέτρων (είτε του έμπειρου πωλητή που αγοράζετε) ώστε να έχετε τελειότερο διαχωρισμό, ανεβασμένες δυνατότητες βάθους και απόρριψης μεταλλευμάτων. Ακόμα και οδηγίες χειρισμού θα δείτε στην οθόνη σας!
Ο XLT  πακέτου Professional έχει 9 έτοιμα προγράμματα 5 συν 4 για έξτρα βάθος και απόδοση.

Το πακέτο Professional παρέχει πρόσθετα αξεσουάρ όπως 2ο δίσκο ανίχνευσης, 2ο βοηθητικό ανιχνευτή, τσάντα μεταφοράς, δυναμικούς προγραμματισμούς, εκμάθηση στο χώμα στο δοκιμαστήριο μας, τρίμηνη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη με συμβουλές χειρισμούς.

Εσείς ακόμα θα έχετε ένα κοινό μοντέλο ή κάποια απομίμηση, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα ΧΩΡΙΣ ευρηματα;

 

"Ακούστε τον ήχο του μετάλλου.
Δείτε αμέσως την "υπογραφή" του
στην οθόνη με "σχέδια", "εικόνες",
κωδικούς αριθμούς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!
Τώρα ξέρετε πριν σκάψετε αν αξίζει τον κόπο!

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ


παραστάσεις και εικόνες μαζί με τη γνωστή αποκλειστική πατέντα της WHITE υπογραφής των μετάλλων με μπαρογραφήματα έξυπνου διαχωρισμού για να μη σκάβετε άδικα για πετρώματα ή μεταλλικά σκουπίδια.

Στην οθόνη σας βλέπετε:
 
Οδηγίες χειρισμού.Δυνατότητες γενικών ρυθμίσεων

 

Είδη προγραμμάτων

 

"Ειδικές" μνήμες αποθήκευσης δικών σας προγραμμάτων

 

Ρυθμίσεις φωνής, φωτός, βάθους κ.λ.π.

 

Εντολές για αλλαγή συμπεριφοράς του ανιχνευτή σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις

 

Παράδειγμα εντοπισμού ενός ασημένιου νομίσματος

 

Παράδειγμα εντοπισμού μικρού ευγενούς μετάλλου είτε δύο αντικειμένων μαζί. (Δείτε το σχέδιο στο κάτω πλαίσιο που μπαίνουν οι υπογραφές μεταλλών

 

Ένδειξη ενός σιδερένιου αντικειμένου

 

Με ένδειξη βάθους μπάρες οπτικού κεντραρίσματος του θαμμένου μετάλλου

 

Χρυσό νόμισμα

 

Η οθόνη σας μπορεί να αλλάζει σε όψη ώστε αν θέλετε να έχετε φωτεινά γράμματα σε σκούρο πεδίο. Εξυπηρετικό για νυχτερινές ανιχνεύσεις.Επίσης έχει πολλες συχνότητες ευαίσθητες στο χρυσό. Δειτε ακόμα, πλήθος πληροφοριών που με το πάτημα ενός πλήκτρου δίνει αυτόματα η οθόνη σας. Ρυθμίσεις, οδηγίες, παραμέτρους, ανίχνευσης κατάσταση μπαταριών κ.λ.π.

 
ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ XLT ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ XLT "PROFESSIONAL" ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.