Νεο LORENZ DEEP MAX (Παλμικός Ανιχνευτής Μετάλλων)

Το απόλυτο όπλο για βάθος 12m, με διαχωρισμό μετάλλων

Ο Γερμανικός οίκος LORENZ, επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί στην κατασκευή των καλυτέρων ανιχνευτών μετάλλων παλμικής εκπομπής προηγμένης τεχνολογίας. Απευθύνονται σε επαγγελματίες και σε ερασιτέχνες κυνηγούς θησαυρών, αλλά και σε άλλες κατηγορίες επαγγελματιών που ενδιαφέρονται να εντοπίσουν μέταλλα σε πολύ μεγάλα βάθη, ειδικά σε μεταλλευματικά εδάφη που εμποδίζουν τη βαθειά ανίχνευση με συμβατικούς ανιχνευτές.

Το Deep Max (διάδοχος του LP5) είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΛΛΩΝ. Ανά΄λογα με την αγωγιμότητα του μετάλλου που εντοπίζεται, αλλάζει η ενδειξη του οργάνου (π.χ. 0-20 για νομίσματα, 30-60 για σίδερα, 60-100 για χαλκό-ασήμι-χρυσό κλπ).

Εχει ιδιαίτερα φιλικό σύστημα χειρισμού, 4 τρόποι ανίχνευσης, πλήκτρο άμεσου συντονισμού, 2 ρυθμιζόμενα φίλτρα εξάλειψης μεταλευματικών επιδράσεων για δύσκολα εδάφη που υπάρχουν κεραμίδια, σιδερόπετρες, μαγνητικό χώμα κλπ, ρυθμιστής αλλαγής συχνότητας, ώστε να εξαλείφονται σε κάποιες περιοχές διάφορες παρεμβολές που εμποδίζουν τη λειτουργία των ανιχνευτών.

Η όλη κατασκευή μαζί με την μπαταρία κλειστού τύπου 7Ah, που είναι αναγκαία λόγω της μεγάλης ισχύος που έχει ο LORENZ DEEP MAX, αναρτάται στο σώμα του χειριστή με ειδική ζώνη ώστε να μην κουράζεται κατά τη διάρκεια της έρευνας.

 

 

ΠΗΝΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ DEEP MAX
ΠΗΝΙΟ 10''
ΠΗΝΙΟ 14'' D.D
ΠΗΝΙΟ 18''
Πηνίο διαμέτρου 26εκ. για εντοπισμό πολύ μικρών μετάλλων όπως νομίσματα. Χρήσιμο για κεντράρισμα πολύ μεγάλων μετάλλων που εντοπίσατε με πηνίο πλαισίου. Εχει μέγιστη δυνατότητα βάθους 3μ. Ιδιαίτερα ευαίσθητο πηνίο διαμέτρου 35εκ. με ξεχωριστότύλιγμα εκπομπής και λήψης που προσφέρει μεγάλη σταθερότητα σε εδάφη με πολλά μεταλλεύματα. Κατάλληλο για εντοπισμό μικρού και μεσαίου μεγέθους μετάλλων. Το πρόγραμμα "C" διαχωρισμού στον DEEP MAX λειτουργεί μόνο με αυτό το πηνίο.
Πηνίο διαμ. 45εκ. για μικρά και μεγάλα μέταλλα, γενικής εφαρμογής με πολύ μεγάλη δυνατότητα βάθους ως 3,8μ μέγιστο. Ενα κουτάκι coca-cola πάνω από 1μ βάθος και ένα απλό χρυσό νόμισμα πάνω από 50εκ.
ΠΗΝΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΠΗΝΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
 
Διαστάσεις 1Χ1μ, 2Χ2μ, 3Χ3μ για ανιχνεύσεις που ξεπερνούν τα 10μ βάθος. Το καλώδιο της κεραίας βρίσκεται μέσα σε ειδικούς σωλήνες για εύκολη συναρμολόγηση, μεταφορά και αντοχή σε περιβαντολογικές συνθήκες. Αυτά τα πηνία είναι αναίσθητα σε μικρομέταλλα. Ψάχνετε και πάνω από θάμνους, πέτρες κ.α εμπόδια.   Με αυτό το καλώδιο-κεραία έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάζετε το δικό σας πηνίο ανίχνευσης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ
  ΠΗΝΙΟ 10'' ΠΗΝΙΟ 18'' ΠΗΝΙΟ 1Χ1μ ΠΗΝΙΟ 2Χ2μ
ΧΡΥΣΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Διαμέτρου 20χλ
38
46
Χ
Χ
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 13χλ
28
30
Χ
Χ
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 25χλ
43
53
Χ
Χ
ΧΡΥΣΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Διαμέτρου 25χλ
40
51
Χ
Χ
ΦΥΛΛΟ 10Χ10εκ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ
76
94
140
150
ΦΥΛΛΟ 20Χ20 εκ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ
89
120
180
228
ΚΟΥΤΑΚΙ 0,33λ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ
89
127
152
170
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΟΥΤΙ 30Χ17Χ15
130
180
260
310
ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 20λιτ
150
238
310
368
ΠΛΑΚΑ ΣΙΔΗΡΟΥ 50Χ50εκ
160
218
290
360
ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ
300
550
550
800

Μετρήσεις αέρος στα προγράμματα Α,C,D

DATA LOGGER FOR LORENZ DEEPMAX  X3


ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ «ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ» ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Η ΤΟΥ LAPTOP

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΥΣ IMAGERS και τις ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αρχή λειτουργίας του συστήματος DΑΤΑ LOGGER του LORENZ είναι τελείως διαφορετική από τους γεωφυσικούς απεικονιστές (imagers)

Στην πραγματικότητα το DΑΤΑ LOGGER είναι πρόσθετος μηχανισμός που αφορά μόνο το μοντέλο DΕΕΡ ΜΑΧ Χ3 και καταγράφει τα δεδομένα ανίχνευσης του χώρου που ερευνάτε, αφού συνδεθεί στην ειδική υποδοχή εξόδου που διαθέτουν αυτά τα μοντέλα. Κατόπιν αυτά τα δεδομένα επεξεργάζονται μέσω ειδικού λογισμικού στον υπολογιστή σας ή στο Laptop σας, και μετατρέπονται σε εικόνα. Δηλαδή παρουσιάζονται 12 διαφορετικές ΕΓΧΡΩΜΕΣ απεικονίσεις προερχόμενες από τα 6 κανάλια ανίχνευσης που έχει ο DΕΕΡΜΑΧ Χ3,πολύ κατατοπιστικές για τα υπάρχοντα μέταλλα στο χώμα που ανιχνεύσατε, ευγενή ή όχι, για περίπου το πιθανό σχήμα τους, με τη δυνατότητα παράλληλα να αποφεύγονται μεταλλικές πέτρες κλπ, (δες παραδείγματα εικόνων από θαμμένο σωλήνα με διάφορα άλλα αντικείμενα γύρω του και πετρώματα)

Με τις κατάλληλες οδηγίες θα είστε σε θέση γρήγορα να έχετε άποψη για το τι σημαίνει κάθε σχήμα και ΧΡΏΜΑ της απεικόνισης και τι συμβαίνει στο χώρο που ανιχνεύσατε πριν σκάψετε, όπως και για το ακριβές σημείο που είναι θαμμένο το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.. και όλα αυτά με τρία κλικ στην οθόνη του υπολογιστή σας από το … «σαλόνι» σας !


Θα παραδίδεται απλό πακέτο (μηχανισμός+πρόγραμμα) και επαγγελματικό πακέτο (μηχανισμός+πρόγραμμα+Laptop) κατόπιν παραγγελίας.

Από 2900 €€ χωρις Φ.Π.Α..


Σελιδα κατασκευαστη

Πατήστε εδώ για να δείτε τα χαρακτηριστικά