DFX 300
Ο ΝΕΟΣ DFX 300 ανιχνευτής της White's Electronics για επαγγελματίες τώρα έρχεται ακόμα πιο βελτιωμένος με μεγάλο δίσκο διαμέτρου 30 εκατοστών.

Είναι ο τελειότερος ανιχνευτής μετάλλων στον κόσμο με δυνατότητα άμεσης έναρξης ανίχνευσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις, με πολλά έτοιμα προγράμματα, περισσότερο βάθος, ώστε τώρα να πρέπει να πάτε πάλι πίσω στις περιοχές που είχατε ψάξει, για να εντοπίσετε βαθύτερους στόχους. Ταχύτατο λογισμικό με AutoTrack, μεγάλη ευκρινής φωτιζόμενη οθόνη, χωρίς ακαταλαβίστικα γραφικά, μετρητή βάθους, ψηφιακή λογική ανίχνευσης, που εξαφανίζει τις δυσάρεστες εκπλήξεις από πετρώματα, πολλούς διαφορετικούς ήχους, ανάλογα το μέταλλο, γερή κατασκευή, πολυσυχνοτική μέθοδο ανίχνευσης, 6 επαναστατικά ηλεκτρονικά φίλτρα για διείσδυση σε μεταλλευματικά εδάφη και βέβαια δυνατότητα αναβάθμισής του στο επαγγελματικό (PROFESSIONAL) πακέτο μας, για πολύ απαιτητικούς.

Το πακέτο Professional παρέχει πρόσθετα αξεσουάρ όπως 2ο δίσκο ανίχνευσης, 2ο βοηθητικό ανιχνευτή, τσάντα μεταφοράς, δυναμικούς προγραμματισμούς, εκμάθηση στο χώμα στο δοκιμαστήριο μας, τρίμηνη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη με συμβουλές χειρισμούς.


 MATRIX M6 (ΝΕΟ)

Η ψηφιακή τεχνολογία παντρεμένη με την απλότητα χειρισμού σας φέρνουν έναν ανιχνευτή που σας δίνει όλα όσα σας χρειάζονται για την ανεύρεση θησαυρού ακόμα και σε δύσκολα εδάφη. ON/OFF and GO

Βασικά Χαρακτηριστικά

-Εύκολη Έναρξη λειτουργίας
-Αυτόματος διαχωρισμός μετάλλων
-Με οθόνη LCD Ηλεκτρονικός δίσκος Bluemax
-Eργονομικός Μεταφέρεται εύκολα ( Λύνεται σε πέντε κομμάτια).

Πατήστε εδώ για να δείτε τα χαρακτηριστικά

PRIZM

Prizm 6T
Matrix 100

Πατήστε εδώ για να δείτε τα χαρακτηριστικά

TDI

Απίστευτη απόδοση σε βάθος με ηχητικό
διαχωρισμό ακόμα και σε εδάφη με πολύ μετάλλευμα

Πρόκληση για σύγκριση με άλλα αντίστοιχα μοντέλα της διεθνούς αγοράς


DFX
Απλότητα - Δύναμη - Ευαισθησία - Βάθος - Ασύγκριτος διαχωρισμός

Το νέο μοντέλλο DFX της WHITE'S Electronics είναι η προέκταση του γνωστού XLT , με αληθινή πολυσυχνοτική λειτουργία ανίχνευσης.
Με τις δυο προσεκτικά επιλεγμένες συχνότητες λειτουργίας, διαπερνά δύσκολα μεταλλεύματα και εντοπίζει μέταλλα σε βάθη απαγορευτικά για άλλους ανιχνευτές.


Πολυσυχνοτική μέθοδος


Χάλκινο νόμισμα -Χρυσό νόμισμα- Σιδερένιο νόμισμα

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ* Με ταυτόχρονη (ή χωριστά) εκπομπή των συχνοτήτων 3kHZ και 15kHZ παρέχει κορυφαία απόδοση, εξουδετερώνοντας μεταλλικά και μαγνητικά εδάφη και εδαφικά άλατα.
* Ελαχιστοποιεί τα ηχητικά σήματα από κεραμίδια και ανομοιομορφίες του εδάφους (αυλακιές).
* Ο κορυφαίος μικρο-υπολογιστής του DFX επεξεργάζεται τα δεδομένα λήψης μετάλλων από τις δύο βασικές συχνότητες, δίνοντας στην οθόνη το τελειότερο μέχρι σήμερα αποτέλεσμα στο διαχωρισμό μετάλλων (κωδικό πιθανού μετάλλου,εικονίδιο-σύμβολο,ανίχνευσης μετάλλων)
* Τα 6 φίλτρα εδάφους (μοναδικός) είναι στη διάθεσή σας για φιλτράρισμα των άσχετων σημάτων που παραπλανούν άλλους ανιχνευτές.
* Η ταχύτητα που πρέπει να κινείτε το δίσκο ρυθμίζεται.
* Η ρυθμιζόμενη ή αυτόματη απόρριψη ενεργών πετρωμάτων (hot rocks), κεραμιδιών, μεταλλευμάτων και άλλων φαινομένων εδάφους εξαφανίζει πλήρως την πιθανότητα σκαψίματος για ανύπαρκτα αντικείμενα.
* Η οθόνη φωτεινού πλάσματος δουλεύει τέλεια από -20°C έως και +70°C,έχει τέλειο κοντράστ για άνετη παρατήρηση νύχτα-μέρα ακόμα και υπό γωνία. Δεν αφήνει ερωτηματικά όπως άλλες μάρκες με πολύπλοκες και παράξενες ενδείξεις.

 

ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ- ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Τόσο απλά όπως στο κινητό σας. Πατάτε το πλήκτρο, μπαίνει το πρόγραμμα αυτόματα και αρχίζετε να ψάχνετε και μάλιστα σαν επαγγελματίες. Φανταστείτε άλλες μάρκες που χρειάζεται να ξέρετε 100 σελίδες οδηγιών για να κάνετε ρυθμίσεις, αλλά και πάλι με φτωχά αποτελέσματα.
- 9 έτοιμα προγράμματα ή 5 προγράμματα και 4 μνήμες για αποθήκευση δικών σας προγραμμάτων, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις των επαγγελματιών του είδους.
- Έξυπνη λειτουργία αυτοεκμάθησης του DFX για μέταλλα που θέλετε να πιάνει ή όχι (μύρισμα).
- Το υπέροχο κατ΄ αποκλειστικότητα της WHITE σύστημα SIGNAGRAPH (υπογραφή μετάλλων) οπτικού διαχωρισμού,δηλαδή ένα ειδικό μπαρογράφημα που αλλάζει μορφές στην κάθε περίπτωση, ώστε να μην ξεγελιέστε από άχρηστα μέταλλα, τσίγκους, σκουριές, πέτρες, λαμαρίνες, κάλυκες και τόσα άλλα παράσιτα.
- Το έξυπνο σύστημα AUTOTRACK παρακολουθεί τις αλλαγές σύστασης εδάφους κάνοντας ταχύτατους επανασυντονισμούς των εσωτερικών κυκλωμάτων για σταθερά τέλεια απόδοση. Αυτό το σύστημα είναι γνωστό σε όλους τους κατόχους των ανιχνευτών της WHITE'S ELECTRONICS USA, που από το 1986 έχει εφεύρει αυτήν την τεχνολογία στους ανιχνευτές, σαν πρωτοπόρος διεθνώς.
- Ο ψηφιακός μετρητής βάθους παντρεύει την ακουστική ένδειξη μετάλλου με την οπτική ένδειξη βάθους και κέντρου του στόχου, ώστε η ανασκαφή τους να γίνεται με ευκολία χωρίς το άγχος της αμφιβολίας (που να ΄ναι ακριβώς το μέταλλο;πόσο σκάψιμο θέλω ακόμα;)
- Το βάθος για νομίσματα 30... έως 70... και μεγάλα αντικείμενα πάνω από 2μ είναι ρουτίνα για τους κατόχους των κορυφαίων ανιχνευτών της επαγγελματικής σειράς SPECTRUM XLT και DFX και πακέτων PROFESSIONAL . Το πακέτο Professional παρέχει πρόσθετα αξεσουάρ όπως 2ο δίσκο ανίχνευσης, 2ο βοηθητικό ανιχνευτή, τσάντα μεταφοράς, δυναμικούς προγραμματισμούς, εκμάθηση στο χώμα στο δοκιμαστήριο μας, τρίμηνη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη με συμβουλές χειρισμούς.

- Οι δεκάδες διαφορετικοί ήχοι που δίνουν τα διάφορα μεταλλικά αντικείμενα σας ξεκουράζουν, αφού δεν αναγκάζεστε να βλέπετε στην οθόνη για τον κωδικό που σας ενδιαφέρει. Το αυτί σας μαθαίνει για ποιούς ήχους αξίζει τον κόπο να κοιτάξετε την οθόνη, ώστε να αποφασίσετε ή όχι το σκάψιμο.
- Πολλά άλλα τεχνολογικά χαρίσματα που συνέχεια θα ανακαλύπτετε μόνοι σας στην πορεία μέσα από τη μαγεία και τις απολαυστικές ανιχνεύσεις που σας δίνει ένας DFX μαζί με χρυσά,ασημένια αντικείμενα στην τσέπη σας!!

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ψάξτε με τον DFX εκεί που οι άλλοι απέτυχαν, γιατί τους πρόδοσαν οι ανιχνευτές τους. Ψάξτε εκεί που οι άλλοι κάτι βρήκαν αλλά έχασαν το καλύτερο, αφού ήταν βαθύτερα θαμμένο από όσο μπορούσαν να δουν οι ανιχνευτές τους. Οι κάτοχοι των ανιχνευτών XLT και DFX γελούν πάντα τελευταίοι!!

 

© Copyright 2009 A. GAVALAS & CO EE. All Rights Reserved